Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

O nama

PRENESI DALJE ZADOVOLJSTVO POKLANJANJA

Zadovoljstvo poklanjanja se sastoji od zbira svih trenutaka koje odvojite da odaberete i u mašnicu upakajete pravi poklon za osobu koju volite.

Iz tog razloga, iza svakog mejla “Vaša porudžbina je upravo poslata” stoji mala, ali odabrana ekipa koja je svesna da je odgovorna za brojna iznenađenja i oduševljenja!
Taj niz je počeo pre više od 30 godina kada su roditelji rešili da započnu novi, veći biznis. Odluka je bila da tadašnja daroteka postane veletrgovina iz koje će se drugi trgovci širom Srbije snabdevati lepim i originalnim poklonima iz uvoza za svoje objekte.

Sve ove godine poslujemo pod sloganom “zadovljstvo poklanjanja” jer verujemo da su pokloni najlepši način da se izraze lepe emocije, dožive i zapamte neki od najlepših momenata uživotu.
Kako bi zaista uspeli u svojoj misiji kvalitet i unikatnost artikala nam je na prvom mestu. Uvozimo robu isključivo od stalnih i pouzdanih dobavljača sa kojima smo nakon dugogodišnje saradnje stekli status ekskluzivnog distributera njihovih proizvoda u regionu. Takodje, to uključuje i opciju dizajniranja određenih proizvoda, poput foto albuma i čestitki, isključivo po našem dizajnu i za nas, što dadatno doprinosi unikatnosti naše ponude.

Trenutno i već duže vreme našu viziju žive kako

  • male knjižare i daroteke Alf (Novi Sad), Saleko (Smederevo), Pronova (Požarevac), Indigo (Niš), Libretto (Bor), Dijana (Bečej), Miš (Požarevac), Tajna (Blace), Hit ( Ćuprija) ,Evergreen ( Kruševac), Ćičana (N.Beograd), Stial (Prijepolje), Nivia (Niš), Rimini (Banatski Karlovac), Beauty (N.Beograd)...
  • veleprodaje Spektra ( Beograd ), Top Tim ( Valjevo) …
  • online prodavnice ODDO, Klik Klak, Bazzar, Shoppster, Sasomange, Trafika, Super3 i Ananas ...
  • tako i veliki sistemi poput Vulkan, Delfi i Store knjižara, Jasmin parfimerija, Emezzeta robnih kuća, DM drogerija itd.

Posetite nas i vi. Diskretno ćemo da vam skrenemo pažnju koji artikli se prodaju odlično, sa kojima da krenete obazrivo ako vam se dopadnu, koji se prodaju kao kokice kako bi ih obavezno uvrstili u svoju ponudu. Posavetovaćemo vas da za početak uzmete male količine, kako bi robu prodavao Ćoša a ne Toša i da prodaja jako zavisi od lokacije i preferencija kupaca. Prilikom posete našem izložbenom prostoru, nudimo vam svaku vrstu saveta koju smo stekli tokom svih ovih 30 godina rada u oblasti gift industrije.

Verujemo da nas poklanjanja oplemenjuje, a da davanjem raste kako osmeh tako i biznis.
I zato, PRENESITE ZADOVOLJSTVO POKLANJANJA

Nastavite dalje taj niz prijatnih očekivanja i velikih iznenađenja.

Vaša VITER ekipa

Naši klijenti