Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pomoć pri online kupovini:

013/33 18 52

Pravna lica - registrujte se upisivanjem PIB-a

Ogledalce ogledalce ...


Koliko filmova samo počinje sa onim zvukom budilnika, zatim ruka koja se izvlači ispod toplog prekrivača kako bi napipala budilnik. Ono što sledi je gužva ispred kupatila.
Zvuči poznato, priznajte ? 
Ponekad imam utisak da je to mesto gde se najčešće srećemo porodično , svi u isto vreme. Jer, osim kad nestane interneta i posete frižideru, postoji još jedan razlog da tinejdžeri izađu iz svojih soba - kupatilo. Prosečno zadržavanje od 15-30 min po osobi. Tuširanje dok ide topla voda iz bojlera. Posmatranje u ogledalu - zauvek. Ostalo ne znam, bilo bi zalaženje u intimu. Deo kad mi je već dopušteno da uđem je feniranje šiški, mackanje neke podlogice na lice, pa čekanje da se osuši, pa onda kremica...
Uz sve to nervoza najstarijeg člana, koji u zavisnosti od toga na koju je nogu ustao ili razbacuje šaljive komentare, ili se koristi širokom lepezom srpskog jezika kako bi dočarao svoje nezadovljstvo što ne može da uđe u rođeno kupatilo.
A mama? Tj. vi. Ima više varijanti, tipa ustajanje pre svih. Iako ustanem i pre gospode petlova, ipak pranje zuba je ono što nekako ide posle poslednjeg gutljaja kafe i onda još par poteza šminkom. Tada je upravo kritačan i najnemogućiji trenutak za dolazak do kupatila, jer svima nedostaje upravo onih nekoliko minuta da ne zakasne. Nema šanse da ni da provirim. Moja mama je svoju šminku u držala u neseseru koji je živeo pored trpezarijskog stola, gde se šminkala. Četkicu za zube odavno držim u malom toaletu, po potrebi posluži i sudopera. Šminku sam godinama selila iz kupatila u mali toalet i nazad, sve dok se nisam dokopala ogledala sa gde lepo sve stavim i nosim ga iz prostorije u prostoriju.
Još ako ste kao ja, da svako jutro birate druge mindjušice, onda vam znači da imate dve odvojene činijice. Na sve to dodamo blagu kratkovidost u najavi, gde ogledalo sa uveličanjem postaje neophodnost. Jer ono što vi ne vidite, ne znači da ne vide drugi.
Da pojednostavim, spaslo me je ogledalo koje zovem "Spasojevićka" jer me spašava stresiranja u ranim jutarnjim satima. Imam sve 4u1, ogledalo, uveličavajuće ogledalo, činijicu za nakit i veću za šminku. Tako malo za puno mira u kući. 

Ste se prepoznali? Neverovatno ali zaista je potpuno nebitno da li imate jedno kupatilo, dva kupatila, kupatilo i mali toalet, uvek je ujutro gužva ispred kupatila. Da, vi ste žensko i to zaposlena žena, ali naravno da je svima potrebnije kupatilo nego vama, pa kako drugačije :-) 

Za spašavanje i očuvanje jutranjeg mira ... ogledalo 4u1 ... pogledajte >>OVDE<<

Za svakodnevne zanimljivosti zapratite nas na našem

Instagram @viter_gift_shop    ili Facebook profilu @viter.veleprodaja 

Preporučeni artikli